Zoom(wo)man 2023

Een beetje gek misschien, een team hebben bij een SOLO-uitdaging, maar toch is het zinvol. Sterker nog, ik raad het aan. Zelf heb ik vader en nichtje bereid gevonden om mijn Zoomman/woman te ondersteunen.

Waar ik hen in ieder geval bij nodig heb:

  • mij in de gaten houden als ik zwem (en er verder niemand tegelijk in het water ligt);
  • mijn fiets in de gaten houden, terwijl ik zwem;
  • mijn fiets even thuis afzetten terwijl ik aan het lopen ben (of in de auto leggen);
  • tijdens het fietsen en lopen op een paar punten klaar staan als ik van kleding af wil of voeding nodig heb;
  • en vooral mijn race voor het nageslacht en de socials vastleggen, zodat we mooie beelden krijgen om voor volgend jaar iedereen over te halen mee te doen.

Speciaal voor de ondersteuningsteams heb ik ook een rijroute met infopunten gemaakt. Op één kaartje staan zowel hulppunten voor lang en kort. Check van te voren even goed op welke punten je support wil. (Staat er niets bij een punt in de kaart, dan is het voor lang en kort).

Meer over de Zoomman/woman

Zoom(wo)man 2023

Als je terugkomt van een fantastische triathlon dan wil je dat ook anderen laten ervaren. Nu zal niet iedereen naar Livigno kunnen of willen, dus

Lees verder »

Op naar ZWM 2023

Terwijl we nog bezig zijn met het weghalen van de routepijlen, wil ik toch alvast pijlen wat jullie denken over de volgende editie van de

Lees verder »

Lekker door het Brabantse Walhalla, rond de Zoom en Zoommeer, aan het begin van het seizoen. Om uit de winter te komen.

Updates ontvangen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!