Zoom(wo)man 2023

Het was zonnig en lekker. De wind stond redelijk goed op de Oesterdam (en verder). We konden helaas niet zwemmen (voor de een een zege, voor de ander een tegenvaller). De pers was er en veel publiek. Wat wil je eigenlijk nog meer? Misschien wat meer deelnemers en dus zwemmen.

Hoe dan ook editie drie van de Zoom(wo)man was wat mij betreft een succes. Ik zal dan zeker ook een volgende editie proberen te organiseren. Daarvoor ben ik benieuwd wat er beter kan. Daarvoor kun je onderstaande vragenlijst invullen.

Misschien is het volgende Bananenevenement al wel eerder dan in mei 2024, want ik ben met Mitch Bootcamp in overleg om aan het einde van zomer nog een triathlon te organiseren. Via de Zoom(wo)man updates en de Bananenclubmail (en via deze site) blijf daar vanzelf van op de hoogte.

Hopelijk dus tot een volgend evenement. Waar dan ook. Voor inspiratie in de tussentijd heb je misschien wat aan mijn lijst van evenementen van dit jaar.

[formidable id=”19″]

Meer over de Zoomman/woman

Routes ZWM 23

Routes Zoom(wo)man

Routes Tijdens het info-uur op maandag 1 mei om 20u. worden de routes toegelicht. Laatste wijzingen routes: 22-4-23 Zelfs na een aantal keer nafietsen vervelen

Lees verder »

Raggen op de Kragge

Kan gewoon: een rondje op de mountainbike, ideetje krijgen, dat ideetje checken, ideetje uitvoeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus ga ik

Lees verder »

Zoom(wo)man 2023

Als je terugkomt van een fantastische triathlon dan wil je dat ook anderen laten ervaren. Nu zal niet iedereen naar Livigno kunnen of willen, dus

Lees verder »

Lekker door het Brabantse Walhalla, rond de Zoom en Zoommeer, aan het begin van het seizoen. Om uit de winter te komen.

Updates ontvangen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!