Zoom(wo)man 2023

Het is tijd. Seizoen 2021 is ver voorbij. Ik denk al aan het volgende seizoen en dus ook aan de volgende Zoomman/woman.

Onder de deelnemers is er al geëvalueerd. Nu wil ik graag de interesse van iedereen die nog niet heeft meegedaan peilen. De grootte van de potentiële doelgroep bepaalt namelijk hoe groot we de Zoomman/woman kunnen opzetten. Vandaar onderstaande vragenlijst. Laat ik voorzichtig meteen vooraf de scenario’s benoemen waar ik rekening mee houd. Tot 50 mogelijke deelnemers gaan we het zeker wel fysiek proberen te organiseren, maar pakken we niet meteen groot uit. Tussen 50 en 100 gaan we stevig aan de bak, met prijzen en vergunningen. Bij meer dan 100 gaan we los en richten we een serieuze organisatie op.

Kortom, ben je enthousiast en hoop je op de terugkeer van een grote triathlon in de regio, stuur dan vooral deze vragenlijst door en laat zoveel mogelijk mensen weten dat de volgende editie van de Zoomman/woman eraan komt!

Zoomman/woman peiling

Wat weet je nog van editie 2021

Eerst even een paar korte vragen over hoe je eerste editie van de Zoomman/woman ervaarde.
Heb je meegedaan met de Zoomman/woman?
Als je hebt meegedaan, aan welke variant?
Via welke kanalen ken je Zoomman/woman?

Editie 2022

Heel graag zou ik ideeën en suggesties krijgen voor een volgende editie. Hieronder een paar vragen. Voel je vrij om het laatste veld lekker vol te schrijven ;).
Zou je met een volgende editie mee willen doen?
Uit welke afstanden zou je willen kiezen?
Oorspronkelijk is de Zoomman/woman bedacht als halve triathlon (ook wel 70.3 Ironman), dat is de lange versie van 2 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen. Daarnaast was er in ’21 een 1/3 triathlonafstand (de korte versie) van 1500 m zwemmen, 60 km fietsen en 15 km lopen. Standaard-triathlonafstanden zijn een kwart (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen) en een achtste (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen).
10
Zou je bereid zijn vooraf een aanbetaling te doen zodat we voor het organiseren al wat kosten kunnen maken?

Zoomman/woman in het seizoen

De Zoomman/woman is bedacht als voorbereiding op een hele triathlon later in het seizoen. Afhankelijk van wanneer we haar in ’22 organiseren, zou je de Zoomman/woman kunnen gebruiken als opstapje/training/doel in je seizoen. (De hele van Almere staat meestal gepland in september, Norseman half Augustus, Ironman Maastricht begin augusus, om er een paar te noemen.)
Welk moment in het seizoen zou je het liefst de Zoomman/woman doen?
Zou je een virtuele versie naast een ‘echte’ versie een goed idee vinden?
We zouden ook kunnen overwegen een virtuele versie naast de ‘echte’ versie te organiseren. Eventueel op een ander moment of een langere periode.
Wat voor prijzen zou je een goed idee vinden?
Zou je mee willen helpen met de volgende editie van de Zoomman/woman?

Tot slot wat losse vragen

Zou je meedoen als de Bananenwinkel vaker (virtuele) evementen organiseert?
Heb je al wel eens een trainingsprogramma/-schema gebruikt (van de Bananenwinkel of andere)?

Dank je voor het invullen van deze vragenlijst.

Na het klikken op verzenden ga je naar terug naar de winkel.

Meer over de Zoomman/woman

Routes ZWM 23

Routes Zoom(wo)man

Routes Tijdens het info-uur op maandag 1 mei om 20u. worden de routes toegelicht. Laatste wijzingen routes: 22-4-23 Zelfs na een aantal keer nafietsen vervelen

Lees verder »

Raggen op de Kragge

Kan gewoon: een rondje op de mountainbike, ideetje krijgen, dat ideetje checken, ideetje uitvoeren. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dus ga ik

Lees verder »

Zoom(wo)man 2023

Als je terugkomt van een fantastische triathlon dan wil je dat ook anderen laten ervaren. Nu zal niet iedereen naar Livigno kunnen of willen, dus

Lees verder »

Lekker door het Brabantse Walhalla, rond de Zoom en Zoommeer, aan het begin van het seizoen. Om uit de winter te komen.

Updates ontvangen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kom bij de Bananenclub

De Bananenclub is een club met atleten die ooit wat kochten bij de Bananenwinkel of zij die dat ooit gaan doen. Ben je lid dan ontvang je niet meer dan eens per maand een nieuwsbrief met trainingstips en suggesties. Bovendien krijg je 10% korting op alle volgende aankopen in de Bananenwinkel!